Detalii eveniment

Romanian International University Fair - RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Estul Europei. Anual, peste 100 de institutii educationale, din peste 20 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii internationale.    

Mii de elevi de liceu si studenti au plecat la studii in strainatate, in perioada 2005 - 2016. O mare parte din ei au obtinut toate informatiile necesare realizarii procesului de aplicare dupa ce au venit la RIUF si au discutat cu reprezentantii universitatilor de care erau interesati. Cei peste 10.000 de vizitatori asteptati la Editia de Primavara RIUF 2017 se vor alatura celor peste 200.000 de vizitatori care au venit la cele 19 de editii anterioare RIUF.

Editia a XX-a a targului international de universitati RIUF reuneste, in Bucuresti, universitati din Romania si din strainatate, precum si scoli de limbi straine sau ONG-uri studentesti, pentru a le oferi vizitatorilor o perspectiva completa asupra oportunitatilor educationale pe care le pot accesa.

Poti ramane la curent cu ultimele noutati despre eveniment pe pagina noastra de Facebook si pe pagina evenimentului.